Östra Varvsgatan 4

Kontor, 2981 m2, Malmö, Västra Hamnen

Ledig kontorslokal på två plan om 2 981 kvm på Östra Varvsgatan i Västra Hamnen.

Ledig kontorslokal om 2 981 kvm på Östra Varvsgatan i Västra Hamnen. En fantastisk möjlighet för företaget som vill ha ett helt kontorsplan för sig själva. På bottenplan möts man av en reception där gäster kan skriva in sig. Det finns en härlig lounge-yta med kök och matsal, fyra stora mötesrum. Mötesrummen går att öppna upp eller dela av med en vikvägg. Bakom receptionen finns även ett större postrum med möjlighet till inlastning av varor. Våning två består av stora öppna kontorslandskap med ett antal mindre kontors samt mötesrum. Välkomna på visning!

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mycket nära Malmös Centralstation och bjuder på en härlig utsikt över havet. Västra Hamnen har vuxit fram under de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn.

Service

Området erbjuder många olika lunchrestauranger och i närheten finns även matbutiker, diverse affärer och gym.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström
0705-675746
sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Västra Hamnen