Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Östergatan 39

Kontor, 184 m2, Malmö, Centrum

Nu har ni möjlighet att hyra att hyra en fantastisk kontorslokal på bästa adress i Malmö med Centralstationen runt knuten. Här får ni en renoverad lokal med generös takhöjd, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och bevarad charm.

Omgivning

Detta är ett cityläge med stort "C". Här sitter ni på ett förstklassigt läge i ett av Malmös mest anrika område med access till allt önskvärt utbud såsom restauranger, caféer och shopping mm.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni Malmö Centralstation med tåg och busskommunikationer som tar er såväl inrikes som utrikes. Detta är ett utmärkt pendelläge för den som bor utanför stadskärnan eller för de företag som vill ha det lättillgängligt för sina kunder.

Service

I området hittar ni ett stort utbud av service. Här finns lunchrestauranger, caféer och hotell. Ytterligare service såsom mataffärer, apotek, gym, frisörsalonger, skomakeri, blomsterhandel, bank, optiker mm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Lisette Kristoffersson
0721-994650
lisette.kristoffersson@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning