Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östergatan 18

Kontor, 1032 m2, Malmö, Centrum

Detta stora och ljusa kontor mitt i centrala Malmö ger utrymme för stor flexibelt. Rumsindelningen med generösa glaspartier kan göras om till öppet landskap vid önskemål om det.

Genomgående planlösning med öppna ytor som ger chans till spontana möten och gemenskap.

Garage för bilar och cyklar finns i fastigheten , likaså hiss. Malmö centralstation ligger endast ett stenkast bort och i området finns flertalet lunchrestauranger och stort serviceutbud.

Om man har behov av att hyra externa konferensrum ligger Sankt Gertrud och Radisson Blue alldeles i närheten, båda med stort utbud

Kommunikationer

Bra kommunikationer med busshållplats utanför fastigheten och endast ett par minuters promenad till centralstationen. Goda parkeringsmöjligheter i Petrigaraget som ligger alldeles intill fastigheten.

Service

All tänkbar service i form av butiker och restauranger finns i närområdet. Närmaste granne är Köpcentret Kv. Caroli med restauranger, café, livsmedelsaffär och ett brett utbud av butiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Asplund

camilla.asplund@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning