Hyr lediga kontor i Östra Hamnen i Malmö

Lista Rutnät Karta Välj områden Sökfunktioner Hittade 6 lokaler för er sökning. Visar sida 1 av 1.
Borrgatan 5

Borrgatan 5

Kontor - Malmö - Östra Hamnen - 140 m2

Ljus och fin lokal om 140 kvm som passar perfekt för det lilla företaget. Fastigheten är belägen på Borrgatan 5 i Östra Hamnen. Snabb access till motorvägar och andra större vägar.


Borrgatan 5

Borrgatan 5

Kontor - Malmö - Östra Hamnen - 285 m2

Ljus och fin lokal om 285 kvm med havsutsikt. Fastigheten är belägen på Borrgatan 5 i Östra Hamnen. Lokalen iordningställs i samråd med fastighetsägaren och kan även göras mindre vid behov.


Hemsögatan 10

Hemsögatan 10

Kontor - Malmö - Östra Hamnen - 216 m2

Cellkontor beläget i Malmö och Östra Hamnen om ca 216 kvm som kan fräschas upp i samråd med ny hyresgäst. Parkering finns vid fastigheten. Fastigheten ligger lättillgänglig med goda kommunikationer och närhet till Malmös större trafikleder.


Relaterade artiklar


Corem köper 19 000 kvadratmeter i Malmö

Corem köper 19 000 kvadratmeter i Malmö

Corem fortsätter att expandera i Malmöregionen genom förvärv av fastigheten Måseskär 5, belägen i Östra Hamnen i Malmö. Säljare är CBRE Global Investors.


Ett hållbart arbetsliv ställer krav på arbetsmiljön

Ett hållbart arbetsliv ställer krav på arbetsmiljön

Nio av tio fastighetsföretag arbetar strategiskt med arbetsmiljöfrågor och drygt fyra av tio har en uttalad strategi för arbetet. En siffra som är bra men kan bli ännu bättre, skriver...


Ny gruppchef för Forsen Malmö

Ny gruppchef för Forsen Malmö

Emma Wetterstrand är civilingenjör och kommer närmast från Skanska i roller som bland annat distrikts- och projektchef.


Hanögatan 9

Hanögatan 9

Kontor - Malmö - Östra Hamnen - 234 m2

Fina kontorsytor med flexibel planlösning på lugnt område. Gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. På lugnt område med lättillgänglighet till ringleder och motorväg kan vi erbjuda en välplanerad kontorslokal med öppen planlösning samtidigt som lokalen passar väl till...


Kosterögatan 13

Kosterögatan 13

Kontor - Malmö - Östra Hamnen - 428 m2

Superfräsch kontor med parkering i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuder vi ett härligt nyrenoverat kontor med öppna kontorsarbetsplatser i kombination med traditionella kontorsrum som alternativt kan användas som konferensrum. Utöver dessa konferensrum finns även tillgång till ett stort konferensrum...


Borrgatan 25

Borrgatan 25

Kontor - Malmö - Östra Hamnen - 77 m2

Inom fastigheten på Borrgatan 25 finns kontorslokaler med lättillgängligt läge. Lokalen är rumsindelad med 5 kontorsrum, pentry och toalett. Lokalen nås via trappa utan hiss. På tomten finns gott om parkeringsplatser och fastigheten nås enkelt från Malmös infartleder.


BalderHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning