Nordenskiöldsgatan 8

Kontor, 545 m2, Malmö, CBD

På bästa affärsläge i Malmö finns denna kontorslokal ledig. Lokalen är belägen på våning 2 med fantastisk utsikt över staden/kanalen.

Fastigheten är placerad på Universitetsholmen, i ett mycket expansivt område i centrala Malmö, precis intill Malmö Högskola och Kongress samt Konsert anläggningen. Universitetsholmen är en liten konstgjord ö i Malmö Hamn som är omgiven av kajer och kanaler. Den är belägen väster om centralstationen. Ön fick sitt namn i samband med etablering av Malmö Högskola. Den kanske mest kända byggnaden på holmen är Orkanen, på Hjälmarekajen, som bland annat huserar lärarutbildningen. Ön avgränsas av (medsols, från öster) Inred Hamnen, Suellshamnen, Västra Hamnkanalen, Citadellshamnen och Södra Varvsbassängen.

Omgivning

Ifrån lokalen har du utsikt mot kanalen och mot Malmö Börshus

Planlösning

Kontorslokalen har en mkt bra planlösning men är öppen för att anpassas om så behövs - det finns både gott om öppna ytor såsom kontors-, samtals- och konferensrum. Stora fönster ut mot Malmö Börshus och Centralstationen.

Kommunikationer

Ca 1,5 min promenad till Anna Lindhs Plats där det finns tåg och annars har du Malmö City-by-Bike eller busshållplats i närheten

Service

Ca 2 min promenad bort finns 7-eleven men också bageri och caféer i direkt närhet till fastigheten

Kontakta annonsör
Christian Histrup
042-4901315
ch@exeprop.se


Kontakt

Christian Histrup
Christian Histrup
042-4901315

ch@exeprop.se

Fler lokaler för kontakt
Executive Property Europe AB

Läs mer om Executive Property Europe AB och deras 7 lediga lokaler

exeprop.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307055