Långhusgatan 4

Kontor, 4897 m2, Malmö, Hyllie

Modernt kontorshus där det finns möjlighet att hyra hela eller delar av fastigheten. Stora, ljusa och öppna kontorsytor med gott om konferensrum. På övre plan finns det personalutrymmen med plats för showroom eller event. Härifrån finns utgången till den stora balkongen som löper runt hela huset. I fastighetens bottenplan erbjuder vi moderna verkstadslokaler och ett mindre garage. Här finns också möjlighet för reception, personalutrymmen, konferens, showroom och kontor. 

För företag med behov av smidiga transporter är detta ett perfekt läge, med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen, några minuter från Öresundsbron. Stadsbuss stannar i närheten och vintern 2018/2019 planeras start för persontågstrafik på Malmöringen, där Svågertorp blir en av stationerna.  

Parkering med över 100 platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Med anslutning till yttre och inre ringvägen når du E6, E22, E65, Öresundsbron och vägarna till Europa direkt. Hyllie station med tåg till både Sverige och Danmark ligger i närheten och vintern 2018/2019 planeras start för persontågstrafik på Malmöringen, där Svågertorp blir en av stationerna. Stadsbussar stannar i närheten och Malmös fina cykelvägar bjuder på en trevlig tur in till centrum.

Service

Fastigheten ligger på handelsområdet Svågertorp med ett stort utbud av möbler, heminredning, byggvaror, fritidsprodukter, elektronik, kläder m.m. På några minuter tar du dig med bilen till Hyllie med köpcentrat Emporia och Malmö Arena för ytterligare service, kultur och nöjen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Asplund
040-690 57 37
camilla.asplund@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i Hyllie


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning