Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Krusegatan 19

Kontor, 2615 m2, Malmö, Segevång

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Vi kan erbjuda er kontor i varierande storlekar och kan även koppla till lager ifall det behovet finns

Omgivning

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Kommunikationer

Segevång har goda trafikkommunikationer både när det gäller buss, bil och cykel. Kontoret ligger synnerligen i ett bekvämt läge ur ett kommunikationsmässigt perspektiv. Fastigheten är i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre -och yttre ringvägen på bara någon minut. Det är nära till Värnhem där de flesta bussar går ifrån och det finns lätta cykelvägar som leder in till city.

Service

I Segevång finns det gott om lunchrestauranger det ligger även en restaurang i huset. I området finns närbutiker, caféer och övrig service. Med en kort promenad befinner man sig på Malmös största köpcentra Entré som erbjuder gott om restauranger, butiker, gym och frisör.


Kontakta annonsör
Malin Henriksson
040 631 13 11
malin.henriksson@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i SegevångLiknande lediga lokaler i Segevång

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning