Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kabingatan 9

Kontor, 146 m2, Malmö, Bulltofta industrio...

Väldisponerat kontor med litet lager

Härligt kontor med fint ljusinsläpp och egen entré. Yteffektiv rumsindelning med öppet kontorslandskap, cellkontor, konferensrum samt telefonirum. Alla ytor har fint dagsljus i två väderstreck. Mindre lager finns med port där man kan stanna direkt utanför för in- och urlastning. Stora möjligheter att anpassa kontoret helt efter er verksamhet och önskemål då lokalen är i behov av renovering. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

En trevlig fastighet i två våningsplan i området Bulltofta. Denna fastighet har genomgått en totalomvandling utvändigt under 2018. Tegelfasaden har bevarats men ändrat färg. Solpaneler har installerats på taket och träspaljé med grönska har satts upp och gett hela fastigheten ett fint lyft. Huset består av två byggnadsdelar.

Omgivning

Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och behändig service .

Planlösning

Planlösningen går att anpassa efter ert företags behov. Rumsindelningen på 2D ritningen i objektbeskrivningen är ett förslag på utformning.

Kommunikationer

Fastighetens läge är utmärkt för goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt också god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten då stadsbussarna trafikerar området.

Service

Fastighetens läge innebär närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcenter Entré med lunchrestauranger, butiker och service.

Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 292 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299339

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Bulltofta industrio...


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning