Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kabingatan 11

Kontor, 416 m2, Malmö, Bulltofta industrio...

Ljust våningsplan på Bulltofta

Ett ljust våningsplan med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. I dagsläget består ytan av 13 kontorsrum och 3 stora konferensrum med härligt ljus. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas upp med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov. Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

En trevlig kontorslokal i Malmö och Bulltofta industriområde. Fastigheten uppfördes 1990 och har tre våningsplan. I fastigheten finns kontorslokaler, konferensrum och personalutrymmen, samt lager och skyddsrum i källaren.

Omgivning

Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och ett rikt serviceutbud.

Planlösning

Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten, då stadsbussarna trafikerar området.

Service

Fastighetens läge ger närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcentret, Entré med lunchrestauranger, butiker och service.

Inom området och på gångavstånd finns ett flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.


Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 267 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298093

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Bulltofta industrio...


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning