Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Jörgen Kocksgatan 4

Kontor, 166 m2, Malmö, Centrum

Kontor med generös takhöjd och fina detaljer. En del rum är stora så det finns  möjlighet att sitta flera i vart rum. Kontoret ligger på plan två.

Endast ett par minuters promenad till centralstationen för pendling med tåg eller buss. Det finns även ett stort utbud av lunchmöjligheter och annan service inne på centralen

Inom gångavstånd finns garage och utomhusparkering.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Inre Hamnen, ett expansivt område mellan Västra Hamnen och Malmö Centralstation. Ett mycket centralt läge, endast ett par hundra meter från centralstationen och några minuters promenad till den absoluta stadskärnan. Restauranger finns inom gångavstånd.

Service

Ca 200 m till centralstationen. Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Enkelt att ta sig ut till Västkustvägen som sedan leder vidare till större vägnät. Goda parkeringsmöjligheter, garage finns intill fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Asplund

camilla.asplund@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning