Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hyllie Vattenparksgata

Kontor, 307 m2, Malmö, Hyllie

Nyproduktion från 300 kvm - inflyttningsklart Q3 2021.

Intill Malmö Arena kommer det under närmsta året att växa fram en ny fastighet som kan erbjuda hyresgäster inflyttning till Q3 2021.
Den totala uthyrningsbara ytan utgörs av ca 8 000 kvm med möjlighet att hyra yta från ca 307 kvm.
Fastigheten utgör tre huskroppar varav Högdelen erbjuder yta på ca 307 kvm på plan sju till elva. Här kan ni vara med och utforma ert kontor med önskad planlösning för att passa ert företags behov och önskemål. En fantastisk utsikt över Malmö ingår!

Byggstart påbörjas under maj 2020 med beräknad inflyttning till Q3 2021.
Fastigheten angränsar till Malmö Arena samt Malmö Arena Hotell. Här kan hyresgästerna njuta av dagens lunch samt möjlighet att boka större konferenslokaler och övernattning för gäster och besökare.

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur. Hyllie är ett av Malmös mest växande stadsdel bl.a. genom dess strategiskt läge som gör att du har nära till allt. Åk t.ex. till Malmö C på 6 minuter eller till Köpehamns flygplats på 13 min.

Kommunikationer

Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö.

Service

I området finns bl.a. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia med ett stort utbud av resturanger och butiker samt närhet till ett flertal hotell.18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Hyllie


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning