Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hyllie allé 36

Kontor, 731 m2, Malmö, Hyllie

När vi väl tog klivet till Hyllie så gjorde vi det rejält! I vårt nya kontorshus Dungen finns det fantastiska möjligheter för ditt företag.

Dungen får det bästa läget och ligger på den enda historiskt bebyggda platsen i Hyllie och har de finaste toppvåningarna kvar liksom några butiksmöjligheter på bottenvåningen. Toppvåningarna som även har egna takterrasser tillåter både rumsindelning och aktivitetsbaserad planlösning som går att påverka efter egna önskemål. På de fyra undre våningarna kommer Tullen att sitta. 

Byggnaden kommer vara inflyttningsklar i första kvartalet 2019. 

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. Garagemöjligheter finns i fastigheten även externa garage finns på området.

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Asplund

camilla.asplund@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i Hyllie


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning