Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hanögatan 9

Kontor, 234 m2, Malmö, Östra Hamnen

Fina kontorsytor med flexibel planlösning på lugnt område. Gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

På lugnt område med lättillgänglighet till ringleder och motorväg kan vi erbjuda en välplanerad kontorslokal med öppen planlösning samtidigt som lokalen passar väl till det företag som vill ha kombinationen av en viss uppdelning för olika avdelningar.

Rumsindelningen är fördelad på större öppna ytor men vi erbjuder samtidigt möjligheten att anpassa lokalen med traditionell rumsindelning. Möjlighet ges att vara med och påverka och anpassa kontoret för ert ändamål.

Välkommen att kontakta oss för mer information och personlig visning.

Fastigheten är det gamla Tobaksbolaget beläget i Östra hamnen i Malmö. Här erbjuder vi produktionsytor med lager och kontor på ett bra läge i Öresundsregionen. Fastigheten har en strategiskt bra placering och inrymmer kontors- och lagerytor till olika företagsinrikningar.

Omgivning

Bland hyresgästerna i fastigheten finns Dominos Pizzas bageri, INR Inredningsglas som har sin produktion. Internethandeln Bluebox , Beijer electronics samt Klövern som har sitt regionkontor här. På området finns gott om parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på bra strategisk placering med nära anslutning till E6, E20 och E22 samt båda ringleder. Inom gångavstånd finns bussförbindelse. Inom fem minuter tar du dig snabbt med bil till Malmö centralstation och centrum.

Service

Post- och matställen finns i området och närhet till Malmö centrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1350 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 312 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288788

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Östra Hamnen


Liknande lediga lokaler i Östra Hamnen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning