Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hanögatan 11

Kontor, 280 m2, Malmö, Östra Hamnen

Fräscht kontor i bra läge

Välkommen till detta fräscha kontor. Här erbjuds ett trevligt kontor på våningsplan två i fastigheten. Kontoret består av fräscha kontorsrum med fint ljusflöde i samtliga rum. Kontakta oss för mer information och visning.

Fastigheten "Tobaksbolaget" är belägen i Östra hamnen i Malmö. Det är en välorganiserad företagspark som till större delen upptas av verksamheter inom lager, produktion och logistik. Fastigheten består av fyra byggnader.

Hyresgäster som finns i fastigheten är: NCC, INR Inredningsglas, Bluebox, Beijer Electronics och Dominos pizza (bageri) m fl.

Planlösning

Kontoret består av fräscha kontorsrum med fint ljusflöde i samtliga rum. Tillgång till modernt, rymligt kök med köksö och matplats. På golvet i kontorsrummen ligger ljust parkettgolv och på övriga golv är det en svart textilmatta som ombonar kontoret och dämpar ljudnivån. Ytorna är fördelade på elva stycken kontorsrum, varav två av rummen är större och kan med fördel användas som konferensrum. Tillgång till utegård med uteplats på baksidan av fastigheten.

Kommunikationer

Kontoret är beläget på ett strategiskt bra läge. Inom fem minuters bilväg nås Malmö City. Nära kommunikationsmöjligheter finns till E6, E20, E22 samt båda ringlederna. Vill man åka kommunalt finns direktförbindelse med buss till Malmö Central precis utanför fastigheten.

Service

Restauranger och matställen finns inom gångavstånd. Närhet till bensinstation och post.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1350 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 299 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297876

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Östra Hamnen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning