Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hallenborgs gata 1A

Kontor, 610 m2, Malmö, Dockan

Denna ljusa, moderna och luftiga kontorslokal ligger centralt i Dockan med fin utsikt över takåsarna. Lokalen ligger på plan fem och har en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna. Tre inglasade konferensrum i olika storlekar, ett stort för 16-20 personer och två mindre för 8-10 personer, ligger alla i lokalens mitt och smälter fint in med den öppna planlösningen. Förutom dessa tre konferensrum finns det ett antal mindre samtalsrum.

Från lokalen når du Malmö C med endast ett par minuters promenad. Dessutom finns det en busshållplats precis utanför lokalen där linje 3 och 5 går. För den som kommer med bil eller cykel så har fastigheten ett garage för både bil- och cykelparkering. 

Kommunikationer

Bussförbindelse i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Man promenerar till citytunneln på 5 minuter. Parkeringsmöjligheter i garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.


Kontakta annonsör
Camilla Asplund
040-690 57 37
camilla.asplund@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i Dockan


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning