Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gustav Adolfs Torg 12

Kontor, 242 m2, Malmö, Centrum

Välkommen till en ljus och trevlig lokal. Här möts du av en luftig och inbjudande entré. Lokalen har till största delen öppen planlösning, ett generöst mötesrum samt en egen takterrass med utsikt över parken och stadens takåsar. Mer centralt än så här är det svårt att ha sitt kontor. Kontoret har en modern prägel med ljusa kulörer, snygga golv och hela glaspartier till mötesrummen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastighetens centrala läge ger närhet till både butiker, restauranger och grönområden. Precis vid torget stannar de flesta av stadens busslinjer.

Kommunikationer

Från Gusav Adolf Torg går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då torget ligger mitt emellan Citytunnelns två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02
anneli.dahl@vasakronan.se


Kontakt

Anneli Dahl Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02

anneli.dahl@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 155 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 274794

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning