Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gustav Adolfs Torg 12

Kontor, 242 m2, Malmö, Centrum

Välkommen till denna luftiga och ljusa lokal med häpnadsväckande utsikt i fyra väderstreck över hela Malmö. När du kommer in i fastigheten möts du av en inbjudande och nyrenoverad entré. Ta sedan hissen upp till översta plan och här ligger denna unika lokal. Kontoret har till största delen öppen planlösning, ett generöst mötesrum samt en egen takterrass i västerläge med fantastisk utsikt över parkerna och stadens takåsar. Mer centralt än så här är det svårt att ha sitt kontor. Kontoret har en modern prägel med ljusa kulörer, snygga golv och många fönster som ger ett stort ljusinsläpp. Med sitt läge mitt i Malmö på Gustav Adolfs Torg hittar du butiker, caféer, restauranger och annat serviceutbud alldeles runt knuten. I fastigheten finns garage att hyra. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastighetens centrala läge ger närhet till både butiker, restauranger och grönområden. Precis vid torget stannar de flesta av stadens busslinjer.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs Torg går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då torget ligger mitt emellan Citytunnelns två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg från Station Triangeln.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02
anneli.dahl@vasakronan.se


Kontakt

Anneli Dahl Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02

anneli.dahl@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 193 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 274794

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning