Gibraltargatan 7

Kontor, 403 m2, Malmö, Centrum

Centralt läge nära stationen och city, rumsindelad på 403 kvm. Se lokalen i 360-visning!

Kontorslokal om 403 kvm, på 7:e våningen bredvid Malmö Live.
Lokalen är ljus och har stora fönster från golv till tak. Utsikten i samtliga väderstreck ger en härlig vy över Malmös takåsar och Öresundsbron. Lokalen är rumsindelad i varierande storlekar med köket som samlingsplats där ni också når terrassen.
Sportdepå i källaren med omklädningsrum och dusch för den som cyklar/springer till jobbet. Ett bra läge nära Centralstationen, service, restauranger och handel.

Omgivning

I området kring Malmö Live sker en expansiv utveckling. Nya byggnader uppförs och planeras, kontorsbyggnader blandat med bostäder. Närhet till universitetet, Västra Hamnen och centrum.

Kommunikationer

Närhet till Centralstationen med avgående/ankommande bussar och tåg. Från Anna Lindhs plats avgår stadsbussar. För bilpendlaren finns ett flertal P-hus i närheten. För den som pendlar på cykel eller springer till jobbet finns dusch- och ombytesmöjligheter i källaren.

Service

I fastigheten finns Café Live som erbjuder frukost, fika, och lunch. Saluhallen mittemot erbjuder stort lunchutbud. Malmö Clarion Congress ligger bredvid, här finns restauranger, skybar, möteslokaler samt hotell för ett stort antal deltagare. Kort promenad till Gustav Adolfs torg med stort handelsutbud.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström
0705-675746
sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum