Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Föreningsgatan 26

Kontor, 420 m2, Malmö, Centrum

Trevlig lokal högst upp i huset!

Representativt kontor med stora fönster som skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Välplanerade ytor beläget endast 5 min promenad från Triangeln.

Representativt kontor / vårdenhet som skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Möjlighet till både öppna ytor samt rumsindelning. I dagsläget är lokalen verksam för vårdenhet men det går även att användas som kontor eller utbildning. Fastigheten ligger ca 7 minuters gångavstånd från Trinageln och dess Citytunnel. Ca 15 minuter till Malmö Central station. Intill fastigheten finns hållplats för Malmös stads- och regionsbussar. Ett perfekt läge för den som vill sitta centralt och ha bra kommunikationsmöjligheter.

Representativ och gedigen fastighet i ett mycket bra och kommersiellt läge i centrala Malmö. Parkeringsmöjligheter finns på fastighetens baksida och går att hyra.

Omgivning

Ligger centralt i Malmö med nära till allt så som restauranger, handel, kommunikation.

Kommunikationer

Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen. Parkering finns utanför fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Willstrand

marie.willstrand@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning