Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Föreningsgatan 26

Kontor, 420 m2, Malmö, Centrum

Charmig lokal med snedtak högst upp i huset!

Charmig kontorslokal högst upp i fastighet med hiss. Nära såväl kommunikation, handel och service. Parkering utanför. Här är det lätt att trivas!

I denna representativa fastighet blir snart en charmig och trivsam lokal ledig på våning 4. Lokalen har både öppna och rumsindelade ytor. I dagsläget är lokalen verksam för vård-/omsorgsverksamhet men den lämpar sig lika bra som kontorslokal.

Härifrån är det nära till allt! Endast 7 minuters promenad till Triangeln och dess Citytunnel och ca 15 minuter till Malmö Central. Intill fastigheten finns hållplats för Malmös stads- och regionsbussar. Ett perfekt läge för den som vill sitta centralt och lättillgängligt och ha bra kommunikationsmöjligheter.

Representativ och gedigen fastighet i ett mycket bra och kommersiellt läge i centrala Malmö. Parkeringsmöjligheter finns på fastighetens baksida och går att hyra.

Omgivning

Fastigheten har ett centralt och kommunikativt läge med närhet till Malmö Stadshus och till arbetsförmedlingen. Härifrån når du all tänkbar service och handel och en uppsjö av restauranger och caféer på kort promenadavstånd.

Kommunikationer

Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen. För den bilburna så finns det parkeringsplatser utanför fastigheten och även garageplats att hyra ett stenkast bort.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning