Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Föreningsgatan 26

Kontor, 274 m2, Malmö, Centrum

Ljust och trevlig kontor

Mycket ljus och trevlig kontorslokal i en utav Malmös vackraste fastigheter. Rumsindelad lokal med stort pentry och konferensrum.

I denna representativa fastighet finns en kontorslokal med stora fönster som skapar en ljus och trivsam arbetsmiljö. Kontoret är mestadels rumsindelat idag och passar därför bäst företaget som gärna sitter 1-2 personer i sparatat rum. Vi har tagit fram en planritning som visar hur kontoret kan bli efter lite anpassningar. I lokalens mitt öppnar vi upp och placerar köket med plats för matbord. Härifrån når man snabbt många av rummen samt konferensrummet längst in.

Hiss finns i huset och möjlighet att hyra parkeringsplats precis utanför. Här sitter man till en rimlig hyresnivå i trevliga lokaler i en fantastisk fastighet med närhet till allt.

Representativ fastighet i ett mycket bra och kommersiellt läge i centrala Malmö. Parkering precis utanför fastigheten.

Omgivning

Centralt belägen fastighet i Malmö med nära till allt så som restauranger, handel och kommunikation.

Kommunikationer

Samtliga bussar går utanför på Amiralsgatan (1 min från fastigheten), gångavstånd till Triangeln och Centralstationen. Parkering finns utanför fastigheten.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning