Fersens väg 9

Kontor, 555 m2, Malmö, Centrum

Nyproducerat kontor på 555 kvm fördelat på två våningsplan i äldre fastighet!

Nu finns en unik möjlighet att hyra hela plan 5 och vindsvåningen i gamla Sockerbolagets fastighet vid Operan i Malmö. Lokalerna är nyproducerade och står nu redo för inflytt! Hissen från bottenplan tar er hela vägen upp till båda våningarna som fördelas på 320 kvm (vån 5) och 235 kvm (vindsvåning) med totalt 555 kvm. Mellan planen finns en egen interntrappa. Ett modernt kontor i unik miljö med väl utvalda materialval och charmiga äldre detaljer bevarade som takbjälkar och det gamla hisshjulet i gjutjärn. Kontoret har en öppen planlösning med mötesrum i varierande storlekar. Båda plan har eget kök/pentry med diskmaskin, kyl/frys och flera micro.
Möjlighet finns att hyra endast ett av planen.

Omgivning

Precis intill Operan och med promenadavstånd till Triangeln Station ligger denna fastighet med en lång och välkänd historia. Huset byggdes för Sockerbolaget i början av 1900-talet och huserar idag som kontor åt flertal företag. Området har en blandning av bostäder, kontor, handel och nöje. Fastigheten ligger precis vid huvudlederna in och ut från Malmö, vilket gör läget lättillgängligt via samtliga transportmedel.

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten finns busshållplats för stadsbuss och regionbuss. Fler busslinjer stannar utanför Citytunnelns station Triangeln som ligger med 5 minuters promenad bort. Härifrån avgår även tåg med flera avgångar till/från resten av Skåne och Sverige. För bilpendlaren finns parkering på anvisade gatuplatser samt i parkeringshus på gångavstånd.

Service

Stort utbud av service erbjuds i närområdet. På parallellgatorna finns lunchställen och caféer. En kort promenad bort finns Davidshallstorg med restauranger på rad. Inom 5 min promenadavstånd finns Triangelns köpcentrum med stort utbud av handel, livsmedelsbutik, apotek, restauranger och mycket mer.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström
0705-675746
sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum