Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Djurhagegatan 13

Kontor, 630 m2, Malmö, Fosie

En rumsindelad kontorslokal i mycket bra skick, egen entré och tillhörande p-platser.

Ett fantastiskt kontor på Djurhagegatan i Fosie. Kontoret ligger på tredje våningen med trevlig utsikt över det skånska landskapet. Lokalerna är i mycket bra skick då fastigheten byggdes ca 2014. Lokalerna har en rumsindelning med 20 st kontorsrum och 3 st större kontorsrum. Dessutom finns två stora mötesrum, två pentry/kök. Kontoret har egen entré och p-platser för 20 st bilar, varav två st med laddstolpe. Ledig nu för snabb inflyttning!

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

Kommunikationer

Lokalen ligger på ett superbt läge precis vid Yttre Ringvägen. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Smidig pendling med bil eftersom lokalen har tillhörande parkeringsplatser. I närheten finns även busshållplatser.

Service

På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Kontakta annonsör
Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Fosie


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning