Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Derbyvägen 4

Kontor, 1691 m2, Malmö, Jägersro

Representativt kontorshus som med fördel kan nyttjas av samma hyresgäst. På bottenplan finns ett härligt lager med ljusgård som släpper in dagsljus.

Idag består byggnaden av fyra skilda lokaler, men hela fastigheten kan med fördel brukas av samma hyresgäst. På bottenplan finns lager, verkstad, kontor samt en anslutande lastplats. Lagerdelen är fräsch med en härlig ljusgård i mitten som erbjuder dagsljus. Intill lagerdelen finns möjlighet till verkstad. Kontorsdelarna på plan 1 är fördelade på flertalet kontorsrum och två stora konferensrum. På andra plan har kontoren härliga rundade partier och burspråk som lyfter planlösningen. Även här finns konferensrum och hela våningen har fint ljusinsläpp. Ytorna går självklart att anpassa efter ert behov så att planlösningen motsvarar den verksamhet som planeras att bedrivas på plats. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Fastigheten är belägen i området Jägersro i östra delen av Malmö. Bra skyltläge både mot Amiralsgatan och Agnesfridsvägen. Byggnaden består av två plan och inrymmer kontor samt ett finare lager som har kvadratisk form med en ljusgård i byggnadens mitt med härligt ljusinsläpp.

Omgivning

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro köpcentrum och Jägersro travbana.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre ringvägen. Närheten till Inre ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Bussförbindelser finns alldeles i närheten av fastigheten.

Service

Med bil tar du dig snabbt och enkelt till Jägersro center på endast tre minuter. Här erbjuds flertalet olika lunchrestauranger, stor variation av shopping och möjlighet att köpa mat hem på väg från jobbet, på Coop Forum.


Kontakta annonsör
Judy Korman
010-482 78 06
Judy.Korman@klovern.se


Kontakt

Judy Korman Judy Korman
010-482 78 06

Judy.Korman@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 311 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282815

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Jägersro


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning