Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Carlsgatan 3

Kontor, 160 m2, Malmö, Centrum

Glasvasen - stolt kontor på Malmös mest centrala läge!

Med sin runda eleganta fasad och perfekta läge är Glasvasen uppseendeväckande - en profilbyggnad! Glasvasen är ett hus som märks och som skiljer sig från alla andra. Det är också ett hus med många olika mötesplatser. I entréplanet finns bland annat bageri med café restaurang och frisör. Du når kontorsplanen både från huvudentrén på Carlsgatan och via en genväg från caféet vid torget. På plan 2 har vi ett välplanerat kontor snart ledigt för sin nästa hyresgäst,.

Omgivning

Centralare än Malmö Central finns inte!
Direkt vid Malmö C, nära till Malmö Högskola, Malmö Live och på några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud.
Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter.

Planlösning

På plan 2 har vi ett välplanerat kontor snart ledigt för sin nästa hyresgäst, med en välkomnande entré med intilliggande pentry, 2 representativta mötesrum, samt en inre belägen öppen arbetsyta med plats för 6-7 skrivbord. Med de fasta installationerna samlade i mitten gör vi plats för både arbetsplatser och mötesplatser nära dagsljuset längs fasaden. De stora glasfönstren går från golv till tak så att kontoren öppnar sig mot stadsrummet. Textilgolv och akustiktak dämpar ljud och ger lugn vid arbetsplatserna, medan mötesrum och entré har försetts med parkett.

Kommunikationer

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig! Parkera din cykel torrt och tryggt i Glasvasens sportdepå, med fräscha omklädningsrum.

Service

I Glasvasens entréplan finns café och restaurang. Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Övrigt

I ny urban stadsmiljö precis intill Malmö Centralstation i en av Malmös mest välkända byggnader Glasvasen. Glasvasens form skapar fina möjligheter till annorlunda rum. Mötet mellan den böljande ytterväggen och de inre rumsbildande väggarna ger unika dynamiska arbetsmiljöer.
Skönhet skapar framgång- forskning visar att arbetsplatsens utformning och design har stor betydelse för medarbetarnas trivsel och företagets framgång. Ett vackert kontor är viktigt. Det gör att medarbetarna tycker att arbetsplatsen fungerar bättre – både socialt och rent funktionellt – och det gör också medarbetarna mer positivt inställda till organisationen som helhet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Öijer
0722-10 46 70
maria.oijer@jernhusen.se


Kontakt

Maria Öijer Maria Öijer
0722-10 46 70

maria.oijer@jernhusen.se

Fler lokaler för kontakt


Jernhusen AB

Fler lokaler från Jernhusen AB

jernhusen.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 286150

Liknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning