Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Carlsgatan 12D

Kontor, 272 m2, Malmö, Centrum

På ett av Malmös hetaste och mest centrala läge med utsikt mot Nyhamnen ligger denna kontorslokal på plan 9. Rumsindelade a

Parkering finns i nära anslutning till fastigheten och föredrar man tåg eller buss så når man Malmö C på mindre än fem minuter. På ytterligare ett par minuters promenad når man Malmös stadskärna med stort utbud av restauranger, handel och mötesplatser som Lilla torg och Malmö Live!.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Restauranger finns i fastigheten och inom gångavstånd. Endast några minuters promenad till Malmös absoluta centrum med all service som kan tänkas önskas.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Camilla Asplund

camilla.asplund@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning