Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Borrgatan 55

Kontor, 265 - 1768 m2, Malmö, Östra Hamnen

Kontorsvåningen inom Postens terminalanläggning på Borrgatan 55 i Malmö kommer att renoveras upp till fräsch standard med möjlighet till flexibel planlösning. Egna cellkontor och arbetsplatser i en öppen layout, eller en blandning? Vi kan erbjuda skräddarsydda lokaler för just din verksamhet.

Omgivning

Östra Hamnen i Malmö är ett sedan länge utvecklat och väl etablerat industriområde med centralt läge vid stadens norra infartsleder.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Västkustvägen som är den stora in- och utfarten till Malmö. Enkelt att ta sig med egen bil och med Malmö Stadsbussar väljer man linje 35 för att ta sig till och från.

Service

I fastigheten finns Postkontor samt en lunchrestaurang och med bil når man servicen på Kirseberg inom några minuter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1350 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Malin Henriksson
040 631 13 11
malin.henriksson@newsec.se


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i Östra HamnenLiknande lediga lokaler i Östra HamnenHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning