Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bergsgatan 20

Kontor, 600 - 3000 m2, Malmö, Möllevången

Möllevången - cityläge i dynamisk stadsmiljö

Här, mitt emot Mazettihuset i tidningen Arbetets gamla lokaler, kombinerar du stadens puls med en liten bit historia. Varmt välkommen!

Planlösning

Flexibla lokaler som anpassas efter behov, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era lokalbehov. Här kan vi erbjuda ytor upp till totalt 3 000 m2 fördelat på bottenplan och plan 2, önskar du få hela verksamheten samlad på ett och samma plan finns det möjlighet till 2300 sammanhängande kvm i plan 2.

Kommunikationer

Goda parkeringsmöjligheter i garage. Åker du kollektivt stannar stadsbuss linje 34 precis utanför dörren, till Södervärn (knutpunkt för lokala och regionala busslinjer) har du 5 min gångväg och till Citytunneln station Triangeln har du 5 min gångväg. Till Sturups flygplats tar det 20 min med bil och Flygbussarna stannar både på Triangeln och Södervärn.

Service

I närområdet finns bra serviceutbud och lunchmöjligheter med varierat utbud, till exempel rakt över gatan eller varför inte promenera sig till Möllevångstorget för att kombinera lunchen med lite torghandel.


Kontakta annonsör
Denise Withlock

0709-276063
denise.withlock@al.se


Kontakt

Denise Withlock Denise Withlock

0709-276063

denise.withlock@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg AB

Läs mer om Atrium Ljungberg AB och deras 4 lediga lokaler

al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280967
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning