Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Baltzarsgatan 30

Kontor, 182 m2, Malmö, Centrum

På bästa läge i Malmö ligger denna fina kontorslokal. Lokalen är väldisponerad med öppen planlösning för ca. 6-10 arbetsplatser. Utöver detta finns två mötesrum och ett större arbetsrum som även kan användas som konferensrum. Ytskikten är moderna med ett fint parkettgolv och trevligt pentry.

Fastigheten ligger på ett pulserande läge mitt i centrum på ett av Malmös mest exklusiva butiksstråk. Trivs man där det händer så är denna lokalen perfekt.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles i närheten på Gustav Adolfs torg. Det tar ca 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringshus finns inom gångavstånd.

Service

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö, vilket gör utbudet av restauranger, caféer, butiker och övrigt service mycket stort och lättillgängligUppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erik Elmeskär

erik.elmeskar@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning