Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Baltzarsgatan 25

Kontor, 177 m2, Malmö, Centrum

Tillfälle att hyra en modern och nyrenoverad kontorslokal med kombinerad planlösning mitt i centrala Malmö.

På femte våningsplanet finns denna nyrenoverade lokal med fin och modern standard. Lokalen erbjuder parkett, textilmatta, vitmålade väggar, nytt fräscht pentry samt två fina toaletter. Medarbetare och kunder möts av en välkomnande lounge/väntplats i lokalen. Ytan är flexibel då den erbjuder både arbete i kontorslandskap, tre större enskilda cellkontor samt två bra konferensrum. Det finns även goda skyltningsmöjligheter på fasad.

Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Lundstrom
040-20 63 40
Anna.Lundstrom@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter - Malmö

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter - Malmö i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning