Baltzarsgatan 21 B

Kontor, 361 m2, Malmö

Trivsamt citykontor med parkeringsmöjligheter
OM LOKALEN

Möjlighet att vara med och påverka utseendet på lokalen!

På lugnt läge mitt i city finns nu denna trevliga kontorslokal på 361 kvm tillgänglig. Här får ni moderna, välplanerade kontorsytor i vacker, äldre fastighet. Representativt trapphus med mindre hiss tar oss upp till våning 2 där lokalen är belägen. Lokalen har en planlösning med både kontorsrum som öppna arbetsytor för flera, 3 mötes/samtalsrum och 2 konferensrum. Rymlig yta för kök och paus. I lokalen finns 3 WC. Fastigheten har egna parkeringsplatser för uthyrning på gården.

FASTIGHETSINFORMATION
På Baltzarsgatan, mitt i de centrala delarna av Malmö, ligger denna charmiga fastighet som erbjuder ljusa kontor och bostäder i fyra plan på adresserna Baltzargatan 21 A och 21 B. Byggnaden uppfördes 1924 och har under 2009-2011 genomgått omfattande renoveringar såsom byte av ventilation, fasad- och fönsterarbeten samt takrenovering. Mindre hiss finns i trapphuset.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
På promenadavstånd från fastigheten ligger all tänkbar service såsom restauranger, caféer och shopping. På bottenplan i fastigheten ligger en av Malmös bästa libanesiska restauranger och längs hela Baltzarsgatan finns flertalet butiker och caféer.

KOMMUNIKATIONER
- Buss 350 m
- Tåg 950 m
- Parkering på gården, parkeringsgarage eller gatuparkering i området

NÄRSERVICE
* Caroli Köpcentrum med serviceutbud av lunchrestauranger, matbutiker, apotek, frisör m.m. 200 m
* Gym 58 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler