Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Baltzarsgatan 20

Kontor, 308 m2, Malmö, Centrum

På vån 5 kan vi erbjuda ett trevligt kontor om ca 308 kvm. Planlösningen är föredelad på en öppen yta för ca 8 arbetsplatser, två mötesrum vid entre´n samt två enskilda kontor längre in i lokalen. Från det fräscha pentryt med dess öppna matplats kan ni ta trappan upp till den gemensamma takterassen. Ytan präglas av ett härligt ljus tack vare placeringen högt upp i huset. Ytan kan anpassas till mer öppet om så önskas, detta sker i samråd med fastighetsägaren.
Idag leder en interntrappa ner till plan 4 där ytterligare ca 550 kvm kontorsyta finns tillgänglig, vilket ger en totalyta på ca 858 kvm.
Parkering finns att hyra i huset och ger er då möjlighet att gå direkt från bilen till kontoret. Bussar stannar utanför och kontoret ligger endst en kort promenad från Centralstationen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Isabelle Svensson
073-140 10 40
isabelle.svensson@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning