Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenagatan 20

Kontor, 373 m2, Malmö, Hyllie

Med sitt fantastiska läge på Hyllie kan vi nu erbjuda en kontorslokal på 373 kvm i Kv Hermod, endast 2 min promenad ifrån tågstationen. Välkommen!

I hörnet av Hyllie Allé och Arenagatan med två tydliga entréer bara ett stenkast från tågstation och busshållsplatser uppför Midroc Property Development ett kontorshus i 5 respektive 6 våningar. Med människan i centrum förhöjs läget även till gröna nivåer med takterass och gårdsrum.

Med två entréer och kontorsytor på totalt 5 300 kvm samt en butikslokal på 1 000 kvm finns möjlighet att samla all verksamhet på ett plan med bra dagsljusinsläpp från två håll.

Fasadmaterialen är gedigna; tegel, ljust infärgad betong och glas. Tegelfasaden skapar en mänsklig skala och en varm ton i gatumiljön och glaskuben lyser upp hörnet under den mörka årstiden.

Projektet uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver, samt den internationella standarden BREEAM, Very Good.

Planlösning

Mkt bra planlösning med bra blandning av både öppet kontorslandskap, kontors-/mötes- och konferensrum samt på en central punkt även ett kök.

Kommunikationer

Ca 2 min promenad till Hyllie stationUppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Christian Histrup
042-4901315
ch@exeprop.se


Kontakt

Christian Histrup Christian Histrup
042-4901315

ch@exeprop.se

Fler lokaler för kontakt


Executive Property Europe AB

Läs mer om Executive Property Europe AB och deras 8 lediga lokaler

exeprop.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293805
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning