Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ångbåtsbron 1

Kontor, 1500 m2, Malmö, Centrum

Med utsikt över sundet, närhet till Centralstationen och Citytunneln samt närhet till god service finns det nu en lokal ledig på ett fantastiskt läge. Ytan på ca 1500 kvm utgör ett helt våningsplan i fastigheten. Det finns även möjlighet att hyra ett halvt våningsplan på 795kvm samt flera plan om man önskar större ytor. Kontoren har mestadels öppen planlösning så att alla arbetsplatser kan ta del av det fantastiska ljusinsläpp som lokalen erbjuder. Gott om parkeringsplatser finns runt fastigheten.

Med utsikt över sundet, närhet till Centralstationen och Citytunneln samt närhet till god service finns det nu en lokal ledig på ett fantastiskt läge. Ytan på ca 1500 kvm utgör ett helt våningsplan i fastigheten. Det finns även möjlighet att hyra ett halvt våningsplan på 795kvm samt flera plan om man önskar större ytor. Kontoren har mestadels öppen planlösning så att alla arbetsplatser kan ta del av det fantastiska ljusinsläpp som lokalen erbjuder. Gott om parkeringsplatser finns runt fastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jenny Wohlfart
040-302960
jenny.wohlfart@komfast.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning