Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ångbåtsbron 1

Kontor, 350 m2, Malmö, Centrum

Med utsikt över sundet, närhet till Centralstationen och Citytunneln samt närhet till god service finns det nu en lokal ledig i ett fantastikt läge. Kontoret utgör en fjärdedel av ett helt våningsplan och då det är fönster längs både långsidan och kortsidan av fastigeheten blir lokalen väldigt ljus och välkomnande. Kontoret består idag i stort sett endast av öppen planlösning med ett anslutande konferensrum men kan givetvis anpassas efter hyresgästens önskemål. Bemannad reception och restaurang på översta våningsplanet gör fastigheten optimal för företaget som söker det lilla extra!
Gott om parkeringsplatser finns runt fastigheten.

Omgivning

Närhet till Centralstationen och Citytunneln. Fastigheten är belägen på gångavstånd från Dockan och Västra hamnen där serviceutbudet är stort i form av restauranger, caféer och butiker. Utsikten över sundet och närheten till vattnet förgyller fastigheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i närområdet. Närhet till Centralstationen med kontinuerliga buss- och tågavgångar till hela Skåne och även Kastrup, Köpenhamn. Smidigt och enkelt att ta sig till motorväg med bil.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Emilia Hasselgren
040-307510
0731-401040
emilia.hasselgren@relier.se


Kontakt

Emilia Hasselgren Emilia Hasselgren
040-307510
0731-401040

emilia.hasselgren@relier.se

Fler lokaler för kontakt


Relier - Real Estate Advisor

Läs mer om Relier - Real Estate Advisor och deras 525 lediga lokaler

www.relier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 273880

Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning