Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Amiralsgatan 20

Kontor, 406 m2, Malmö, Centrum

Med vackra attribut såsom stukatur i tak, djupa fönsternischer och charmig inredning känns denna lokal både mäktig och trivsam.

Äntligen är en lokal som denna ledig! Här är det bara att flytta rak in med bl.a. trägolv, målade väggar, högt i tak och en planlösning som skvallrar om att trivselfaktorn är optimal. Välplanerade rum, stort konferansrum och en trevlig matavdelning. Varmt välkomna på visning!

Omgivning

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös stadskärna.

Kommunikationer

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.

Service

Nära till Triangelns nyrenoverade köpecenter och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger. Hemköp och Netto inom 5 minuter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Malin Andersson
040-600 96 54
malin.andersson@balder.se


Kontakt

Malin Andersson Malin Andersson
040-600 96 54

malin.andersson@balder.se

Fler lokaler för kontakt


Fastighets AB Balder

Läs mer om Fastighets AB Balder och deras 225 lediga lokaler

www.balder.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293037

Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning