Agnesfridsvägen 113A

Kontor, 1535 m2, Malmö, Jägersro

På kort gångavstånd från Jägersro Center ligger denna kontorslokal med en välkomnande och representativ entré. Ytorna är fördelade på två plan, 462 resp 1073 kvm, med en interntrappa som förbindelse. Nuvarande planlösning är mestadels rumsindelad men kan enkelt göras mer öppen. Stor fin hörsal finns i entréplan och kan bokas vid behov. Förrådsutrymme finns att hyra till i källarplan.

Lunchrestaurang finns i samma hus och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. Busshållplatser ligger på kort gångavstånd från fastigheten. Närhet till restauranger, systembolag, apotek samt annan handel och service finns på Jägersro Center.

Kommunikationer

Bra förbindelser till både yttre och inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Service

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, bank, apotek och all annan handel och service som kan tänkas önskas.


Kontakta annonsör
Annika Nordström
040-690 57 73
annika.nordstrom@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i Jägersro

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning