Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Agnesfridsvägen 113A

Kontor, 600 m2, Malmö, Jägersro

Endast ett stenkast från Jägersro Center ligger denna kontorslokal med en välkomnande och representativ entré. Lokalen har bra takhöjd och en blandad planlösning med stora öppna ytor i kombination med enskilda arbetsrum och en egen uteplats. Planlösningen kan enkelt anpassas efter önskemål. Stor fin hörsal finns i entréplan och kan bokas vid behov. Förrådsutrymme finns att hyra till i källarplan.

Lunchrestaurang finns i samma hus och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. Busshållplatser ligger på kort gångavstånd från fastigheten. Närhet till restauranger, systembolag, apotek samt annan handel och service finns på Jägersro Center.

Kommunikationer

Bra förbindelser till både yttre och inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Service

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, bank, apotek och all annan handel och service som kan tänkas önskas.


Kontakta annonsör
Annika Nordström
040-690 57 73
annika.nordstrom@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i Jägersro


Liknande lediga lokaler i Jägersro

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning