Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Adelgatan 6

Kontor, 148 m2, Malmö, Centrum

Trevlig kontorslokal på bästa läge!

Trevligt kontor 148 kvm på ett av Malmös bästa läge. Lokalen är belägen på tredje plan, har pentry, 2 till 4 mötesrum alt kontorsrum.

Adelgatan 6, en gammal, rustik fastighet, perfekt för den som vill sitta i trevliga lokaler med modern touch. Högt i tak och härligt ljus och rymd får man här. På tredje plan med utsikt ut över Malmös takåsar ligger denna trevliga kontorslokal fördelat på 4 rum, fräscht pentry samt stor toalett. I dagsläget är rummen fördelade på två kontorsrum och 2 mötesrum och man kan öppna upp mellan de båda kontorsrummen för att få mer öppna ytor. Garage finns med gångavstånd från fastigheten.

På en av Malmös absolut bästa adresser ligger denna anrika fastighet med lång historia. Fastigheten Residenset 5 är beläget på Adelgatan, strax bakom Stortorget i Malmö. Här erbjuds attraktiva kontorslokaler med modern planlösning i en härlig ljus atmosfär. Fastigheten är uppförd 1878 och är i mycket gott skick tack vare renoveringar som utförts under 2009-2011.

Omgivning

På promenadavstånd från fastigheten ligger all tänkbar service såsom restauranger, caféer och shopping. I direkt närhet ligger flera hotell, barer, restauranger etc.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen 150 meter från Malmö C, vilket gör läget svårslaget. Från Malmö C går både tåg, regionbussar samt stadsbuss till hela regionen och man tar sig enkelt vidare till Sturup och Kastrup.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning