Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Adelgatan 21

Kontor/Kontorshotell, 5 - 20 m2, Malmö, Centrum

Arbeta i en unik atmosfär med professionell inredning. Coworkingplatser ett stenkast från Malmö Centralstation från 755:- per månad.

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen till att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Gratis WIFI, kaffe och te. Du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.


http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=lokalnytt&utm_medium=Portal

Omgivning

I hjärtat av dynamiska Malmö finns vårt kontorscenter Regus Malmö Central, beläget i en av Malmös äldsta byggnader med anor från 1500-talet.

Här har du förmånen att jobba i ett expansivt område med stadens ledande företag inom bygg, logistik, media och teknik runt hörnet. Här får du en unik atmosfär med professionell inredning som kommer att göra intryck på dina kunder. Känner du för att ta en fika i kvarteret finns allt från patisserier till kaféer och runt Lilla torg myllrar det av barer och restauranger.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Malmö Centralstation med Öresundståg som tar dig till Köpenhamns flygplats Kastrup på ca 20 minuter. I kvarteret avgår även flygbussar till Sturup Malmö Airport med en beräknad restid på 40 minuter.

Service

Tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Vi erbjuder kontor från 5m2 upp till 2000m2 som passar alla behov och varje budget. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

Övrigt

Kontorshotellet öppnade 2001 och har sedan dess varit Malmös mest Centrala kontorshotell.

Välkommen till en unik miljö med fullt fokus på trivsel.
Gå in på www.regus.se för mer info. Du hittar oss även på Facebook / Regus Sverige.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881
portals.europe@regus.com


Kontakt

Uthyrningsavdelningen Uthyrningsavdelningen
+46(0)850507881

portals.europe@regus.com

Fler lokaler för kontakt


Regus

Läs mer om Regus och deras 119 lediga lokaler

www.regus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 263562

Regus

Utvalda lokaler från Regus i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning