Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sockerkokaregatan

Kontor, 87 m2, Lund, Centrum

På bästa pendlingsläge i ett av Lunds nya kontors- och bostadsområde - Sockerbruksområdet - finns denna lediga lokal i det nybyggda kvarteret Posthornet.

Det är en ljus lokal med stora glaspartier och skyltmöjligheter i två väderstreck. Lokalen som ligger på markplan passar utmärkt för verksamheter med butik, kontor eller showroom. Som kontor finns här möjlighet för upp emot cirka åtta kontorsplatser.

Lokalen har egen entré med pentry och WC.

 

Alldeles intill Lunds Centralstation och granne med Kristallen är läget optimalt. Till och från lokalen finns det mesta inom ett par minuters gångavstånd.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå där det finns både låst cykelgarage och duschmöjligheter.

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Henrik Strelert
046-590 62 88
henrik.strelert@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning