Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Scheelevägen 27

Kontor, 229 m2, Lund, Ideon

Utvecklingen i nordöstra Lund har varit explosiv. Det som var åkermark för 25 år sen är idag bebyggt med hundratusentals kvadratmeter kontorsyta. Ideon Science Park har varit - och är - en magnet som gör att andra företag vill etablera sig i närheten. För det är här de rätta förutsättningarna finns för att skapa kreativitet.

I denna kreativa lokal hyresgästanpassas ytorna helt i samråd med tillträdande kund. Här sitter ni högt upp i huset med utsikt över stadens takåsar. I huset finns bl a restauranger, frisör och gym.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22. <span>Bussar avgår var 12:e minut till Ideonområdet från Lunds central, grön buss nr 20.  </span><span>Gula bussar nr 166/169/2 går ca var 10 min från Lunds Central och stannar vid hållplats Ridhuset som ligger närmast Gateway. </span><span>Köpenhamn når du på ca 1 tim. </span><span>Spårväg mellan området och Lunds central kommer att vara klar år 2019. </span>

Service

Restauranger, café, hotell, bank och frisör finns i huset, även fler valmöjligheter inom Ideonområdet. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum med all service som kan önskas.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hassan Mahdi

hassan.mahdi@wihlborgs.se


Wihlborgs Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Wihlborgs Fastigheter AB i IdeonLiknande lediga lokaler i Ideon

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning