Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mobilvägen 4-6

Kontor, 1000 - 4500 m2, Lund, Ideon

Nu kan vi erbjuda toppmoderna spännande lokaler i en innovativ miljö på Ideonområdet. Lokalerna är anpassade för medelstora eller stora företag som vill verka i en öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. I huset finns både café med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Vill man cykla till jobbet eller sporta i anslutning till arbetet finns omklädningsrum och duschar att tillgå. Fastigheten ligger lättillgängligt och mycket välexponerat i anslutning till E22. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit med cykel, buss eller bil. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger belägen på Höjdpunkten i nära anslutning till forskningsbyn Ideon och det området Brunnshög som håller på att växa fram. Där byggs nu bl.a. MAX IV och ESS, som är Sveriges två största forskningsanläggningar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket välexponerad i anslutning till E22 och både regionbussar och stadsbussar stannar ca 100 meter från huset. Spårvägsstationen Höjdpunkten ligger alldeles runt knuten med planerad trafikstart 2020. Med fördel tar man sig hit med cykel och det finns gott om cykelparkering. Har man ingen egen cykel kan man låna en Vasakronancykel.

Service

I fastigheten finns en reception, kaffebar samt en restaurang. I grannhuset finns tillgång till konferensrum som erbjuder mötesmöjligheter för upp till 150 personer. Här finns också ett gym, en gymnastikhall samt ett utekontor. Varje måndag och tisdag finns tillgång till en frisör på området och på torsdagar kan man lämna och hämta sin kemtvätt.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28
cecilia.hanner@vasakronan.se


Kontakt

Cecilia Hanner Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28

cecilia.hanner@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281434

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i IdeonLiknande lediga lokaler i Ideon

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning