Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Mobilvägen 10

Kontor, 225 m2, Lund, Ideon

En lokal i ett unikt område I den unika innovativa miljön på MHC har vi färdigställt en kontorslokal på 225 kvadratmeter. Helt klar att flytta in i, men möjlighet finns att förändra planlösningen för ditt företags behov, om så önskas. Lokalen ligger på andra våningen och har en öppen planlösning med stort ljusinsläpp. I huset finns både kaffebar med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Sommartid kan du avnjuta fika eller lunch på någon av våra härliga uteplatser eller varför inte boka ett möte i vårt nya utekontor? För den som cyklar till jobbet eller vill aktivera sig i anslutning till arbetet finns det gym med omklädningsrum, dusch och bastu i huset. MHC ligger lättillgängligt och välexponerat i anslutning till E22. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit med såväl bil som buss. Väljer du att etablera dig här får du flera goda grannar på köpet. Välkommen att kontakta oss för en visning!

Kommunikationer

Parkeringsplatser finns för vår hyresgäst i anslutning till fastigheten.Besökare hänvisas till receptionen på Sony Ericsson.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28
cecilia.hanner@vasakronan.se


Kontakt

Cecilia Hanner Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28

cecilia.hanner@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 173 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292905

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i IdeonLiknande lediga lokaler i Ideon

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning