Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mobilvägen 10

Kontor, 100 - 3000 m2, Lund, Ideon

Startup eller gigant - här finns plats för alla! MHC erbjuder lokalytor som passar alla verksamheter; från den med behov av bara ett skrivbord till riktigt stora företag som behöver tusentals kvadratmeter. Här är det möjligt för ditt företag att stanna länge och området erbjuder ett unikt nätverk. MHC Office är vårt koncept för företaget som vill ha stora kontorsytor i en innovativ miljö. Ett typiskt våningsplan omfattar ca 1200 kvm men kan lätt delas till två lokaler. En lokal på ca 600 kvm ger möjlighet till 40-50 arbetplatser i öppen planlösning. Då finns det även plats för mötesrum, mindre samtalsrum, paus- och pentryyta samt konferensrum. Lokalerna har genomgående ljusa ytskikt och ljusinsläpp från två håll vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Flera våningsplan kan kopplas samman för att skapa större sammanhängande kontor. I huset finns både kaffebar med tillhörande lounge och en lunchrestaurang. Sommartid kan du avnjuta fin fika eller lunch på någon av våra härliga uteplatser eller varför inte hålla ett möte i vårt nya utekontor? För den som cyklar till jobbet eller vill aktivera sig i anslutning till arbetet finns gym med omklädningsrum, dusch och bastu i huset. MHC ligger lättillgängligt och välexponerat i anslutning till E22. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit med både buss och bil. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Kommunikationer

Parkeringsplatser finns för vår hyresgäst i anslutning till fastigheten.Besökare hänvisas till receptionen på Sony Ericsson.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28
cecilia.hanner@vasakronan.se


Kontakt

Cecilia Hanner Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28

cecilia.hanner@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 171 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292895

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i IdeonLiknande lediga lokaler i IdeonHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning