Bryggaregatan 23

Kontor, 450 m2, Lund, Centrum

Kontorsytor om 450 kvm på mycket centralt läge i Lund. Se lokalen i 360-visning!

Rumsindelat kontor på helt plan om 450 kvm med rum i varierande storlekar på båda sidor om korridor. Lunchrum centrerat i lokalen. Möjlighet att hyra en hel yta om 900 kvm eller större då det i fastigheten finns kontorsytor om totalt 7 200 kvm ledigt.

Omgivning

Fastigheten är centralt beläget nära Kung Oskars väg, endast 10 minuters gångavstånd till Centralen och alla dess tåg- och bussförbindelser. Det centrala läget skapar ett utmärkt serviceutbud då Lunds alla restauranger och affärer ligger till godo inom gångavstånd. I närheten ligger handelsområdet Nova. Perfekt för den som vill ha nära till allt.

Kommunikationer

I närheten avgår Stadsbuss 5 in till Lund C, Råbylund och handelsområdet Nova. På promenadavstånd finns Lund C med stort utbud av bussar och tåg. Fastighetens läge ger även optimal pendling med närhet till Fjelierondellen för vidare färd mot Norra Ringen, väg 108, E6an och E22an.

Service

I området vid fastigheten finns lunchrestauranger, och ett större utbud av handel, service och restauranger finns vid Lunds centralstation och centrum samt Nova Lund.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström
0705-675746
sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Centrum