Trädgårdsgatan 17 A

Kontor, 185 m2, Landskrona

Ljusa och rymliga lokaler i charmigt post- och telegrafhus
OM LOKALEN
Är du på jakt efter en lokal med mycket potential i centrala Landskrona? Då har du äntligen hittat den! Perfekt för dig som vill driva ett konstkollektiv, arrangera ett galleri eller leda workshops.

Lokalen består av fyra arbetsrum, tre toaletter, en HWC och ett pentry på totalt 185 m². Stora fönster släpper in gott om dagsljus och den generösa takhöjden skapar en härlig rymdkänsla i arbetsrummen, vilket bidrar till en trevlig arbetsmiljö. Lokalen ligger på byggnadens bottenplan, med ingångar både från fastighetens framsida och parkeringsplatserna på baksidan.

Denna lokal ligger i centrala Landskrona med närhet till stadens alla bekvämligheter. Direkt utanför dörren ligger City Gross. Går man ut på framsidan ligger Landskronas centrala restauranger, butiker och andra tjänster inom gångavstånd. Om du behöver ta bussen mellan centrum och centralstationen, så finns hållplatsen bara 200 meter från lokalen, vilket är praktiskt för både anställda som pendlar till jobbet och kunder som kommer på besök. Parkeringsmöjligheterna för besökande är stora, då parkeringen till City Gross går att använda.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

FASTIGHETSINFORMATION
Landskronas gamla post och telegrafhus ritades av stadsarkitekt Fredrik Sundbärg på uppdrag av Telegrafstyrelsen och stod färdig 1913. Fastigheten har gångavstånd till hamnen och stranden. Byggnaden har tre våningar plus källare och innehåller både bostäder som kontorslokaler.

OMRÅDE/OMGIVNING
Lokalen ligger mitt i Landskrona centrum nära handel och all tänkbar service. Precis vid fastigheten ligger Citygross med stor parkering. Gott om lunchalternativ i närheten.

KOMMUNIKATIONER
Stadsbussarna har hållplatser på Drottninggatan och Storgatan som ligger alldeles i närheten. Goda parkeringsmöjligheter i området vid Citygross precis intill fastigheten.

NÄRSERVICE
- Livsmedelsbutik 100 m
- Apotek 100 m
- Systembolaget 134 m
- Lunchrestaurang 30 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler