Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Varlabergsvägen 16

Kontor/Kontor/Lager, 100 m2, Kungsbacka, Varlaberg

Lokal om ca 100 m2 fördelat i två plan (ca 50+50m2) med egen ingång och elektrisk garageport. Lokal C på 1:a bilden. Fastigheten ligger i en nybyggd tillbyggnad i Varlabergs industriområde i Kungsbacka, alldeles vid påfarten till E6. Inflyttning efter ök..

Omgivning

Passa på att etablera ditt företag i Varlabergs industriområde i Kungsbacka med närhet till Kungsbacka centrum och granne med E6.an.

Planlösning

Fräsch & modern lokal om ca 100 m2 fördelat i två plan (50+50m2) med egen ingång och elektrisk garageport. Lokalen är oinredd och det finns därför möjlighet att påverka viss inredning själva. Det ingår en en parkeringsplats och det finns möjlighet att hyra fler om så önskas.

Kommunikationer

Det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss från Kungsbacka centrum. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Busshållplats nära industriområdet.
Det tar endast Ca 15-20 minuter med bil till Liseberg (Göteborg) Bor du i Göteborg så kommer du att pendla mot trafiken...

Service

Närservice
I Kungsbacka innerstad finns gott om caféer och restauranger.

Vägbeskrivning

Adressen är Varlabergsvägen 16 - Kungsbacka


Kontakta annonsör
Dick Jexby
031-932600
lokal@evestorfastigheter.se


Utvalda lokaler från Evestor Fastigheter KB i VarlabergLiknande lediga lokaler i Varlaberg

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning