Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bultgatan 40a

Butik/Kontor/Lager, 607 m2, Kungälv

Nu finns möjligheten att hyra 607 kvm kontor på Bultgatan 40 i Rollsbo. I fastigheten finns en mycket populär restaurang, trevlig innegård samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus. Fiber finns att tillgå i fastigheten och inflyttning kan ske omgående.

Omgivning

Rollsbo är Kungälvs kommuns största verksamhetsområde, är strategiskt beläget med direktanslutning till E6:an vid Rollsbomotet. Möjlighet till industrispåranslutning mot Bohusbanan. Inom området finns idag ca 350-400 företag med ca 3500 anställda. Kungälv är beläget cirka två mil norr om Göteborg. Befolkning uppgår till cirka 42 000 personer och har haft en stadig ökning under de senaste åren. Orten har goda kommunikationer och en bussresa tar cirka 30 min till Göteborg. De största branscherna i kommunen är inom omsorg, tillverkning, utvinning och utbildning. Rollsbo industriområde ligger i direktanslutning till E6.an ca 23 km norr om Göteborg och 3 km till Kungälvs Centrum. I och med lokalens fina läge längs E6:an möjliggörs ett väldigt bra skyltläge för hyresgästerna.

Service

Fastigheten ligger ca 3 km från Kungälvs Centrum där all service finns representerad. I Rollsboområdet hittar man ett flertal restauranger o cafeér.


Kontakta annonsör
Lars Bernhardsson

lars.bernhardsson@hemfosa.se


Utvalda lokaler från Hemfosa Fastigheter AB

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning