Bilgatan 7

Kontor, 183 - 337 m2, Kungälv, Rollsbo

Kontorslokal med bra standard i Rollsbo.

Vi kan nu erbjuda möjligheten att hyra kontor om ca 183 kvm i Rollsbo, Kungälv. Lokalen ligger i markplan och har nyligen genomgått en totalrenovering. Kontoret har ett antal mindre kontorsrum samt en öppen yta för mindre utställning eller personalyta. Lokalen har två toaletter varav den ena är HWC och har dusch.

Det är även möjligt att hyra grannlokalen, om ca 154 kvm, som idag har en kombination av lager och kontor. Här går det även att öppna upp samtliga väggar och skapa en lagerlokal. Möjlighet att sätta in markport mot framsidan.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Kontakta annonsör
Carl Backman
0708-70 21 77
carl.backman@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Rollsbo

Liknande lediga lokaler i Rollsbo