Åsenvägen 7

Kontor/Kontor, 649 m2, Jönköping, Centrum

En stor kontorslokal uppdelad på två plan. Centralt belägen på Åsenvägen 7 i Jönköping. Lokalen är lättill­gänglig med skyltläge ut mot Åsenvägen. Lokalen har en yta som uppgår till 649 kvm och är uppdelat på två plan. I området finns det mestadels kontor, bostäder och skolor. Det finns även flera företag som Jönköpings kommuns IT-avdelning, Bäckalyckans läkarmottagning AB, Trecom, IF Metall Vätterbygden m.fl. i området. Lokalen har goda parkeringsmöjligheter samt en last­port i markplan och för den som föredrar buss går även busslinjer 27, 131, 132 och 250 med en hållplats precis utanför fastigheten. Lokalen passar perfekt för den som är behov av ett centralt läge i Jönköping utan att den behöver sitta mitt i centrum.

Omgivning

Omgiven av bostadsområde.

Planlösning

PLAN 1 – PLANRITNING

Lokalen är uppdelad i två plan med tillgänglighet till båda planen via en interntrappa eller via trapp­hus. På plan 1 finns det flertal kontor både större och mindre, ett konferensrum, kök, dusch m.m. Det finns även ett mindre lagerutrymme som har tillgång till en markport från parkeringen. Mark­porten är däremot enda tillgången till ett sopprum med avfallshantering och delas med övriga hyres­gäster.

PLAN 2 – PLANRITNING

Plan 2 liksom plan 1 har ett flertal kontor i olika storlekar, konferensrum samt ett större kök. Detta plan är även handikappanpassat då det finns hiss till detta plan samt en handikapptoalett.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss går på Åsenvägen.

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping ca 5 min bort eller i området.

Övrigt

Mer information om lokalen hittar du på www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se

Liknande lediga lokaler i Centrum