Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Smedjegatan 2

Kontor, 545 m2, Jönköping, Centrum

Här finns en möjlighet att få en central roll med kontor i Jönköpings växande stadskärna. Lokalen är belägen längs Smedjegatan som är en välbesökt shoppingstråk i Jönköpings centrum. Resecentrum med tåg och busstation når du inom fem minuters gångavstånd och stombussar med frekventa avgångar går hela tiden från Rådhusparken ca 75 meter bort.
Med planerad renovering invändigt ges stora möjligheter att som hyresgäst sätta din prägel på lokalerna. Omgivningen består främst av butiker, kontor, restauranger, gym och bostäder. Granne med lokalen finner du Friskis och Svettis och en trappa ner är Apotek Hjärtat beläget. I fastigheten finns även hälsocafé, sjukgymnastik och samtalsterapi vilket gör att lokalen lämpar sig väl för verksamhet knuten till sjuktvård, friskvård, träning eller liknande. Hoppets torg, som är beläget utanför lokalen, även kallat ”Banktorget”, är ett bankcentra i staden och verksamheter kopplat till detta lämpar sig också mycket väl på detta läge.

Omgivning

Stadsmiljö med en blandning av butiker, kontor & restauranger.

Planlösning

Rymliga ytor väl lämpade för kontor med fönster i två väderstreck samt ljusgårdar i taket i de delar av lokalen som inte har direkt anslutning till fönster. Lokalen kommer att anpassas i samråd med hyresgästen så ytorna kommer skräddarsys efter din verksamhet. Kontoret nås både med hiss och via trapphus med ingång från Smedjegatan. Totalt erbjuds
ca 545 kvm. Lokalen kommer att ha komfortkyla.
Förslag på kontor med öppen planlösning alt cellkontor för vårdcentral ser ni i vår lokalbeskrivning. Då lokalen anpassas i samråd med hyresgästen kan annan planlösning väljas.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både buss, cykel och tåg. Parkeringshusen Smedjan, Atollen och Sesam ligger inom ca 3-5 min promenadavstånd och stombussar går hela tiden från Rådhusparken, ca 75 meter från lokalen.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Jönköpings centrum erbjuder flertalet olika lunchrestauranger, butiker, banker, hotell, gym, mm.

Övrigt

Kallhyra ca 2 000 kr/kvm.
Fiber finns i lokalen.
Hiss finns.
Flera parkeringshus finns i närområdet.
Tillträde efter överenskommelse.
Klicka på länken för mer information och fler bilder på vår hemsida; http://quadrent.se/lokal/smedjegatan-2/Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554
david.hjalmarsson@quadrent.se


Kontakt

David Hjalmarsson David Hjalmarsson
036-4400496
0701-974554

david.hjalmarsson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280492
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning